Page 1 of 1

Run Server :( Pol Not working :(

Posted: Mon Dec 03, 2018 10:00 am
by Dyniak
[12/03 18:58:25] Logfile opened.
POL099 Break Everything Even Rudder - VS2015 (Rev. cd536b89e)
compiled on Feb 7 2018 13:19:23
Copyright (C) 1993-2016 Eric N. Swanson

Using 2 out of 4 worldsave threads
Reading Configuration.
Loading Realm britannia.
Validating statics files: Completed in 1 ms.
Completed in 168 ms.
Loading Realm britannia_alt.
Validating statics files: Completed in 1 ms.
Completed in 153 ms.
hostname is DESKTOP-KH057QP
address: 192.168.8.103
LAN IP address is 192.168.8.103
Server Shutdown: load_attributes_cfg
Scheduler passes: 0
Script passes: 0
Script cycles incov cyc/invoc %


Hey. someone can tell you what is going on?

Re: Run Server :( Pol Not working :(

Posted: Mon Dec 03, 2018 12:37 pm
by Ciechu
You try to run new POL on old script files, config files - attributes file is too old.

P.S. nie stawiaj nowego serwera, tylko dołącz do ekipy, uo-ku.pl zapraszam via discord
(greetings in PL lang ;))

Re: Run Server :( Pol Not working :(

Posted: Sun Dec 09, 2018 8:13 am
by boberski
Ciechu wrote:
Mon Dec 03, 2018 12:37 pm
P.S. nie stawiaj nowego serwera, tylko dołącz do ekipy, uo-ku.pl zapraszam via discord
(greetings in PL lang ;))
Please do not lie about that :P it is not greattings in polish, also please use only english with no other lang parts...

Re: Run Server :( Pol Not working :(

Posted: Mon Dec 10, 2018 7:34 am
by Ciechu
You got me, mr. BOBERSKI. I have contact with DyniaK and I can help him, if he want to.