vitalInit.ecl non found

Here you can post threads requesting help on the official POL Ultima Online Emulator Core 098.

Moderator: POL Developer

Post Reply
Tharon
Novice Poster
Posts: 44
Joined: Fri May 15, 2009 2:27 am

vitalInit.ecl non found

Post by Tharon » Sun May 17, 2009 9:31 am

Image

I don't know what to do and need help.

Tomi
POL Developer
Posts: 477
Joined: Tue Feb 21, 2006 5:08 pm

Re: vitalInit.ecl non found

Post by Tomi » Sun May 17, 2009 11:33 am

Compile your scripts.

Alex
New User
Posts: 4
Joined: Sun Sep 20, 2009 11:41 am

Re: vitalInit.ecl non found

Post by Alex » Sun Sep 27, 2009 2:07 pm

Hello,

I'm starting now and I having a compiling problem.
When I command to compile, the .ecl archive is not created.
On the screen appears:

"compiling summary:"

But nothing happens!

Thanks.

Yukiko
Distro Developer
Posts: 2736
Joined: Thu Feb 02, 2006 1:41 pm
Location: San Antonio, Texas
Contact:

Re: vitalInit.ecl non found

Post by Yukiko » Sun Sep 27, 2009 4:10 pm

Did you set-up ecompile.cfg properly?

Here's an example of ecompile.cfg if your POL directory is at C:\POL98:

Code: Select all

# $Id: ecompile.cfg 373 2006-06-17 18:27:33Z austinheilman $
#
# ecompile.cfg: must be in the same directory as ecompile.exe
#

#
# ModuleDirectory: Location of *.em files
#
ModuleDirectory C:\POL098\scripts\modules

#
# IncludeDirectory: Location of *.inc files, if not found relative
#                   or with a specified package
#
IncludeDirectory C:\POL098\scripts

#
# PolScriptRoot: Location of "::file" includes
#
PolScriptRoot C:\POL098\scripts

#
# PackageRoot: root directories where packages are stored
#              This can be specified multiple times.
#
PackageRoot C:\POL098\pkg
PackageRoot C:\POL098\devpkg

#
# Default ecompile options
#
GenerateListing			0
GenerateDebugInfo		0
GenerateDebugTextInfo		0
DisplayWarnings			1
CompileAspPages			1
AutoCompileByDefault		1
UpdateOnlyOnAutoCompile		1
OnlyCompileUpdatedScripts	1
DisplaySummary			1
GenerateDependencyInfo		1
DisplayUpToDateScripts		1
Once you have ecompile.cfg set-up then open a command window in the "scripts" directory and try pasting the following into the window. This assumes your POL location is C:\POL98. If it is different be sure to make the appropriate changes.

Code: Select all

ecompile C:\POL\ -a -A -r -f

Post Reply