Need some help

Here you can post threads requesting help on the official POL Ultima Online Emulator Core 095. Note: Core 095 is no longer officially supported.

Moderator: POL Developer

Post Reply
Musclemonte
New User
Posts: 3
Joined: Thu Jul 19, 2012 2:31 am

Need some help

Post by Musclemonte » Thu Jul 19, 2012 2:41 am

Myself and the owner of journeys End are trying to re-open the server, we have done all the proper steps in order to get the server online such as. Porting my router to the wireless port I'm using , changed the dmz to my port, changed the servers ip and the root where Ultima online folder is. Now here comes my question I can connect I click on the server I click local because I'm hosting the server on my comp. it takes me to my char screen after waiting 3 minutes, and the. I sit there and wait to connect for maybe another 3 minutes and then I'm in. Others get up to the screen where you click the server and they get stuck on connecting. This is where I am stumped I have no idea why no on can connect any help or guidence would be a great help.

And to add to this note i can see the ip connecting ( 1 connection) but not ip ( account name).


Thanks

User avatar
*Edwards
Forum Regular
Posts: 301
Joined: Fri Dec 28, 2007 11:19 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Need some help

Post by *Edwards » Thu Jul 19, 2012 6:26 am

Could you put here an exemple of your config.cfg?

Musclemonte
New User
Posts: 3
Joined: Thu Jul 19, 2012 2:31 am

Re: Need some help

Post by Musclemonte » Thu Jul 19, 2012 6:58 am

config.cfg?

heres my servers.cfg

GameServer
{
Name Journey's End
IP 68.19x.1xx.1xx
Port 5003
}

GameServer
{
Name JE Local
IP 192.168.1.1xx
Port 5003


we tried this all sorts of ways and no one can connect but me

I searched the files for this config.cfg and found nothing

Post Reply