[probably fixed] Tool tips memory leak&lag

Bug Reports relating to the 097 core are moved to this forum once solved.

Moderator: POL Developer

Yukiko
Distro Developer
Posts: 2728
Joined: Thu Feb 02, 2006 1:41 pm
Location: San Antonio, Texas
Contact:

Re: [probably fixed] Tool tips memory leak&lag

Post by Yukiko » Fri Jan 23, 2009 1:05 am

So what do you call it when a program gives back RAM after running for hours a "Memory Fill"?
*chuckles*

Anyway, this is great news.

I don't know how many lines of code is in the Core source but it had to be a bear to chase this one down.

Great job guys!

Nando
POL Developer
Posts: 262
Joined: Wed Sep 17, 2008 6:53 pm
Contact:

Re: [probably fixed] Tool tips memory leak&lag

Post by Nando » Fri Jan 23, 2009 12:20 pm

The most impressive thing is that MuadDib was able to find the Packet bug without access to a compiler, UO, etc... REALLY amazing. He just got there looking for lines and lines of code and the next day there was an email: "Hey, here's the fix". :)

Guys, we've been quiet this week because we're working with a leak finder to squash these bugs for once. A LOT of small leaks were fixed for 098 (there were so many that it was impossible to fix them for 097.3 too) by Turley, MuadDib and me. If you thought 097.2 was good, we're hoping you'll find 098 beta 3 REALLY F*ING GOOD. :D

User avatar
OldnGrey
POL Expert
Posts: 657
Joined: Sat Feb 04, 2006 6:26 pm

Re: [probably fixed] Tool tips memory leak&lag

Post by OldnGrey » Fri Jan 23, 2009 5:29 pm

What's this about 097.3????
repsys bug maybe? lol

Locked