strange builds error

Here you can post threads specific to the current release of the core (099)

Moderator: POL Developer

Post Reply
az_rieil
New User
Posts: 11
Joined: Tue Jan 24, 2017 1:46 am

strange builds error

Post by az_rieil » Tue Jan 24, 2017 1:56 am

Code: Select all

C2582: function "operator =" unaviable in "Pol::Bscript::TmplExecutorModule<Pol::Module::BasicIoExecutorModule>::FunctionDef" (module\basiciomod.cpp)	C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\VC\include\utility
and 42 same errors in this and other files.

Latest version of https://github.com/polserver/polserver
Build on VS2013
Errors on any builds (Release/Debug/32/64)
Windows 7 x64
.NET 4.6.1
MVC lib 2005-2015

any ideas? thx for help

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Tue Jan 24, 2017 5:27 am

Yeap, something is definitely wrong with windows build, sam from VS2013 and VS2015.
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Nando
POL Developer
Posts: 260
Joined: Wed Sep 17, 2008 6:53 pm
Contact:

Re: strange builds error

Post by Nando » Tue Jan 24, 2017 5:53 am

Could you please post a longer log of the errors? It would be nice to see what is going on, as I can't try to compile it right now.

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Tue Jan 24, 2017 7:35 am

Ok...

VS2015 Output: http://pastebin.com/w2fygCB8
VS2015 Error: I had only warnings in console, strange....

VS2013 Output: http://pastebin.com/8tfWUQAy
VS2013 Error: http://pastebin.com/HFwyYMUF
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Nando
POL Developer
Posts: 260
Joined: Wed Sep 17, 2008 6:53 pm
Contact:

Re: strange builds error

Post by Nando » Tue Jan 24, 2017 7:59 am

For VS2015, could you clean the build files and try again? The error seems to be from the win2kcompat file, which shouldn't be a problem...

For VS2013, I think some feature from C++11 is missing. I'll check when I get home.

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Tue Jan 24, 2017 8:40 am

Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Turley
POL Developer
Posts: 645
Joined: Sun Feb 05, 2006 4:45 am

Re: strange builds error

Post by Turley » Tue Jan 24, 2017 9:19 am

Please switch from debug build to release. Could be that debug is broken, but I highly doubt that you build debug on purpose ;)

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Tue Jan 24, 2017 11:45 am

buildDistWin.bat also fail to buil :(
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Turley
POL Developer
Posts: 645
Joined: Sun Feb 05, 2006 4:45 am

Re: strange builds error

Post by Turley » Tue Jan 24, 2017 11:58 am

Cause it isn't yet updated to vs2015. The batch compiles with 2013.
Have you checked out release build in 2015, after cleaning?

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Tue Jan 24, 2017 11:59 am

Yeap, and everything is the same. Same linking errors as in debug mode.
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

az_rieil
New User
Posts: 11
Joined: Tue Jan 24, 2017 1:46 am

Re: strange builds error

Post by az_rieil » Tue Jan 24, 2017 12:52 pm

Turley wrote:
Tue Jan 24, 2017 9:19 am
Please switch from debug build to release. Could be that debug is broken, but I highly doubt that you build debug on purpose ;)
as i said, i tried all configurations on 2013 - Release/Debug/32/64, same errors always

Nando
POL Developer
Posts: 260
Joined: Wed Sep 17, 2008 6:53 pm
Contact:

Re: strange builds error

Post by Nando » Tue Jan 24, 2017 1:00 pm

Please check the current commit. Should be fixed now, let me know if it persists.

az_rieil
New User
Posts: 11
Joined: Tue Jan 24, 2017 1:46 am

Re: strange builds error

Post by az_rieil » Tue Jan 24, 2017 1:33 pm

working for now, thanks

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Tue Jan 24, 2017 4:35 pm

Ok, VS2013 project works well 2015 same as it was, buildDistWin.bat gives me:

Code: Select all

Extracting boost libraries
Nothing to do. Files already extracted.
Building Win32-release from "pol-2015.sln"...
Building x64-release from "pol-2015.sln"...
Something went wrong. Check the logs in the 'dist' folder.
Press any key to continue . . .
and no logs in dist folder :)
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Nando
POL Developer
Posts: 260
Joined: Wed Sep 17, 2008 6:53 pm
Contact:

Re: strange builds error

Post by Nando » Wed Jan 25, 2017 12:34 am

Aderal, can you remove all the old object files and try again? I think in Visual Studio you can go to Build -> Clean

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Wed Jan 25, 2017 2:23 am

I done that before every single build.
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Nando
POL Developer
Posts: 260
Joined: Wed Sep 17, 2008 6:53 pm
Contact:

Re: strange builds error

Post by Nando » Wed Jan 25, 2017 3:10 am

Can you do a git status and see what is modified in your local repository? Make sure everything is back to the original state from github.

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 273
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: strange builds error

Post by boberski » Wed Jan 25, 2017 5:04 am

Yeap, I have newest commit without any modyfications.
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Post Reply