Problems when making posts.

Open discussion forum. For topics that do not fit anywhere else.

Moderator: POL Developer

Post Reply
Yukiko
Distro Developer
Posts: 2285
Joined: Thu Feb 02, 2006 1:41 pm
Location: San Antonio, Texas
Contact:

Problems when making posts.

Post by Yukiko » Wed Nov 08, 2017 12:33 am

When I click the "Submit" button I have been getting the following error. The post does get made even though the error occurs. This does not happen in "Preview" only when I submit the post. Also this doesn't happen every time:

Code: Select all

Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Loader' with message 'The "" directory does not exist.' in /home/polteam/forums.polserver.com/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:94 Stack trace: #0 /home/polteam/forums.polserver.com/phpbb/template/twig/loader.php(110): Twig_Loader_Filesystem->addPath(false, '__main__') #1 /home/polteam/forums.polserver.com/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php(76): phpbb\template\twig\loader->addPath('./language/ru/e...', '__main__') #2 /home/polteam/forums.polserver.com/phpbb/template/twig/twig.php(236): Twig_Loader_Filesystem->setPaths(Array) #3 /home/polteam/forums.polserver.com/includes/functions_messenger.php(697): phpbb\template\twig\twig->set_custom_style(Array, Array) #4 /home/polteam/forums.polserver.com/includes/functions_messenger.php(281): messenger->set_template_paths(Array, Array) #5 /home/polteam/forums.polserver.com/phpbb/notification/method/messenger_base.php(100): messenger->template('privmsg_notify', 'ru', '', '') #6 /home/polteam/forums.polserver.com/p in /home/polteam/forums.polserver.com/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php on line 94
Sincerely,
Yukiko

I would tell you a UDP joke but you might not get it.

Titus 2:13

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest