POL-Doku pages show an error, and do not work!

Open discussion forum. For topics that do not fit anywhere else.

Moderator: POL Developer

Post Reply
OWHorus
Master Poster
Posts: 95
Joined: Sat Feb 04, 2006 1:24 pm
Location: Vienna, Austria

POL-Doku pages show an error, and do not work!

Post by OWHorus » Sat Jan 14, 2017 1:33 pm

Hello,

something happened to the POL documentation pages. Some work, but most of the show this error:

You are using a fallback implementation of the intl extension. Installing the native one is highly recommended instead. /home/polteam/forums.polserver.com/vendor/patchwork/utf8/src/Patchwork/Utf8/Bootup/intl.php 18 Array

And here in the forum I just found, that the BBCode helpers on the top have no pictures, but clicking them seems to work. Only the pictures (for example B for bold) are missing.

OWHorus

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 272
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: POL-Doku pages show an error, and do not work!

Post by boberski » Sat Jan 14, 2017 2:28 pm

Yeap, also phpbb script is a mess right now. Do you update it? :P
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Nando
POL Developer
Posts: 260
Joined: Wed Sep 17, 2008 6:53 pm
Contact:

Re: POL-Doku pages show an error, and do not work!

Post by Nando » Tue Jan 17, 2017 11:54 am

The update had some nasty surprises. Turley fixed the docs and I just finished fixing the template. Let me know if something still looks odd...

boberski
Grandmaster Poster
Posts: 272
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:00 pm

Re: POL-Doku pages show an error, and do not work!

Post by boberski » Tue Jan 17, 2017 4:44 pm

Nope, everything seems to be fine now
Cheers!
Boberski (http://pol.uo.hyeah.eu/)

Post Reply